logo
PetSmart
Feed-pets-in-shelters-online
PetSmart
Feed-pets-in-shelters-online

Фондација “Вторая жизнь” Приватно Засолниште

flag

Шымкент

Camera coming soon

Our warehouse

Animal shelter

Фондација “Вторая жизнь” Приватно Засолниште

flag

Казахстан, Шымкент

Помогнете го проектот Animalslife.NET

Изберете го износот на еднократна исплата или се претплатите:

секој месец

еднаш

€1

€5

€10

€20

€25

€50

€100

amazon

Помогнете им на животните

Купувајте со нас

aliexpress

Помогнете им на животните

Купувајте со нас

Неодамнешно купување

Производи кои му се неопходни на засолништето