logo
PetSmart
Feed-pets-in-shelters-online
PetSmart
Feed-pets-in-shelters-online

Засолниште за кучиња "Lesi"

flag

Plavna

Останати камери во засолништето

cameras

Засолниште за кучиња "Lesi"

flag

Србија, Plavna

Помогнете го проектот Animalslife.NET

Изберете го износот на еднократна исплата или се претплатите:

секој месец

еднаш

€1

€5

€10

€20

€25

€50

€100

amazon

Помогнете им на животните

Купувајте со нас

aliexpress

Помогнете им на животните

Купувајте со нас

„Lesi“ (Lassie- Леси) засолништата за кучиња се дел од проектот кој е започнат во 2013 година со помош на донаторите од Австрија и г-ѓа Моника Брукнер, од Швајцарија, која е долгогодишен борец за правата на животните во Србија. Ова е единственото привремено засолниште за најранливите бездомни животни- старите, болни, повредени, мајки со кученца и така натаму.

Исто така, членовите на проектот Леси, му помагаат на локалното население во процесот на менување на сопственост, транспорт и стерилизација на милениците. Тие исто така, се стремат да ги едуцираат и информираат сопствениците за значајните прашања и проблеми во врска со бездомните животни. Во последните три години, тие пронашле дом за десетици кучиња и стерилизирале стотици кучиња и мачки. Меѓутоа, тие прифаќаат само кучиња во засолништето, поради недоволни средства да овозможат згрижување и за мачки.

Неодамнешно купување

Product Е-маил
1

Конзервирана храна за кучиња

s****[email protected]
2

Конзервирана храна за кучиња

p****[email protected]

Производи кои му се неопходни на засолништето

Сува храна за кучиња (10kg)

Dog food for adult dogs highly nutritious salmon and rice for a healthy diet, with beneficial vitamins and minerals

39,99€

Сува храна за кученца (15 kg)

Dry food for puppies. Made with 70% meat, fish and other fresh ingredients. Natural nutrients aid healthy development. Wheat & gluten-free.

39,00€

Конзервирана храна за кучиња (4,8kg)

Premium quality wet dog food which provides natural, additive-free nutrition for your dog; naturally rich in protein and nutrients, preserved in the tasty cooking stock, easy to digest.

14,04€