logo
PetSmart
Feed-pets-in-shelters-online
PetSmart
Feed-pets-in-shelters-online

Privatno sklonište “Moi Hvostiki”

flag

Krasnodar

Privatno sklonište “Moi Hvostiki”

flag

Rusija, Krasnodar

Pomozite projektu Animalslife.NET

Odaberite iznos jednokratne uplate ili se pretplatite:

svaki mjesec

jednom

€1

€5

€10

€20

€25

€50

€100

amazon

Pomozite životinjama

Kupujte s nama

aliexpress

Pomozite životinjama

Kupujte s nama

Néhány a menhelyen lakó állatok közül súlyosan sérültek. Ezeknek az állatoknak a menhely élethosszig tartó törődésére van szükségük. Más állatok még reménykednek abban, hogy új otthonra lelnek. A szervezet kategorikusan ellenzi az altatást. Jelenleg a “Khvostiki” képtelen arra, hogy minőségileg fel tudja szerelni a területét- a kutyák faházakban élnek a szabad ég alatt, a macskák pedig menhely háziasszonyának házában. A szervezet azért küzd, hogy élő kép sugárzásával szerezzenek további segítséget emberektől szerte a világon, hogy meséljenek a menhelyről és az állatokról. A menhely háziasszonya az egyetlen ember, aki gondoskodik az állatokról. Ő az, aki kitakarítja a területet, mindent rendben tart, eteti és szocializálja az állatokat. Egy önkéntes mozgalom Krasnodarból, a “Chance for Life” nagyban támogatja a menhelyet. Ők önkéntesek, akik nélkül a menhely nem tudna működni. A mozgalom önkéntesei fejleszteni akarják a “Moi Khvostiki” –t és később más menhelyeket is a Krasnodar régióban. A “Chance for Life” segít az állatok ivartalanításában és hozzájutni az állatok számára szükséges dolgokhoz, és ami a legfontosabb, abban, hogy találjanak számukra új otthont.
A “Moi Khvostiki” szervezet szeretné elérni az európai menhelyek színvonalát és a menhely lakói számára jobb életminőséget biztosítani. Az összes állatot ivartalanítják és rendbe teszik, hogy olyan gyorsan találhassanak új otthont, amilyen gyorsan csak lehet.
Alapítása óta, több mint 1000 kutyának és macskának nyújtott otthont a menhely.
A menhelynek szüksége van az önkéntesek segítségére a sétáltatásban és az ivartalanításban valamint abban, hogy segítsenek az állatok számára új otthont keresni. A menhely teljes egészében jótékony emberek adományától függ. A szervezet szigorú könyvelést végez és nyilvántartják az elköltött összegeket. További video és képanyagot biztosítanak.

Nedavne kupovine

Product E-adresa
1

Pseća hrana u limenci

Hrana za mačiće u limenci

m****[email protected]
2

Pseća hrana u limenci

m****[email protected]

PROIZVODI NUŽNI U SKLONIŠTU

Suha pseća hrana (10kg)

Dog food for adult dogs highly nutritious salmon and rice for a healthy diet, with beneficial vitamins and minerals

39,99€

Suha mačja hrana (2kg)

Highly digestible dry food, rich in tasty turkey and rice. The selected protein sources help food intolerance and omega 6 fatty acids support healthy skin and fur.

11,50€

Kavez za prijenos mačaka (kg)

The box provides the pet with extra safety on long and short journeys due to its lockable snap fasteners. Two large storage compartments offer extra space for treats and other accessories. A practical plastic food and water bowl is also included, which can be attached to the bars at the front of the cage. The cage door can be opened outwards or removed completely.

32,5€

Krevet za ljubimca 80 cm

Pet Bed is a soft and comfortable pet bed with high sides where your pet can snuggle up. It has a beautiful, soft faux suede effect cover which is made from polyester. The cover is made from 80% cotton, making it particularly breathable. The natural colours and high-quality appearance means this delightful bed will fit beautifully into any home.

18,99€

Suha hrana za mačiće (2kg)

Dry kitten food to support healthy growth for your young cat. The perfect nutrition for junior cats, with all essential nutrients that they need..

12,99€